Terug

Anti-Aging

Rimpels in het gezicht ontstaan door samentrekking van de vlak onder de huid gelegen aangezichtsspieren en/of door afname van de spankracht van de huid. Het natuurlijke verouderingsproces zorgt ervoor dat spierspanningsrimpels zichtbaar blijven en hyaluron in ons lichaam afneemt. Hyaluron houdt water vast, dus door afname hiervan ontstaan ook rimpels. Dit zijn de belangrijkste factoren waardoor rimpels ontstaan. Maar ook andere factoren als zon, roken en gewichtsschommelingen zijn van invloed.

Tegenwoordig kan er veel aan rimpels gedaan worden. Injectables is daar een van en geven een goed resultaat. Maar niet iedereen vind het prettig om geinjecteerd te worden. Balance-You hanteert een speciale techniek waarmee een niet permanente filler (hyaluron) of botox-alternatief onder de huid ingesluist wordt. Geen injectie en geen naalden, maar wel een vergelijkbaar resultaat.

Niet permanente filler

Fillers worden gebruikt voor het opvullen van plooien en rimpels en het verjongen van het gelaat. Balance-You werkt met huideigen hyaluron als filler. Als behandelgebieden kunt u denken aan:
- neus-lippen plooi
- corrigeren van afhangende mondhoeken
- wegwerken van 'rokerslijntjes' boven de bovenlip
- lachrimpels in de wangen

Botox alternatief

Botox is de bekendste en meest gebruikte van alle injectables. Het zorgt voor ontspanning van de aangezichtsspieren. Het definitieve resultaat is na een aantal dagen zichtbaar. Balance-You werkt met een non-toxic botox-alternatief. Deze wordt gebruikt voor rimpelbehandelingen veroorzaakt door uw mimiek zoals:
- fronsrimpels
- voorhoofdslijnen
- 'kraaiepootjes'

De behandelingen zijn volledig pijnloos en na 2 dagen is het resultaat goed zichtbaar. Om een vergelijkbaar resultaat als met een injectable te halen zijn er vier behandelingen nodig. Deze behandelingen gaan in een kuur van vier keer voor 1 zone.

Behandeling met Hyaluron en Botox-alternatief. De 'na' foto is direct na de 1e behandeling genomen.