Terug

Wenkbrauwen

Naast wimpers zijn wenkbrauwen een belangrijk deel van het gezicht voor de uitstraling. En niet iedereen is gezegend met mooie, volle en sprekende wenkbrauwen. Om de wenkbrauwen optimaal te laten spreken zijn er verschillende mogelijkheden.

Slapen

Vormgeven van de wenkbrauwen door epileren of harsen. Voor een lange tijd hebben ze een mooie vorm wat het gezicht snel een verzorgd uiterlijk geeft.

Verven

Verven van de wenkbrauwen is ideaal als u lichte wenkbrauwen heeft of de kleur duidelijker aanwezig wilt. Direct na het verven zijn de wenkbrauwen iets te donker. Dat is normaal. Na enkele dagen krijgt het de definitieve kleur. Geverfde wenkbrauwen blijven ongeveer 5 weken goed.

Extensions

Door gebruik te maken van extensions kan ervoor gezorgd worden dat de wenkbrauwen de juiste vorm krijgen, gaten opgevuld worden en de wenkbrauwen voller worden.

Extensions op de eigen haartjes blijven tot maximaal 3 weken zitten omdat uw eigen haartjes en dus ook de aangeplakte extensions uitvallen. Om de mooie vorm te behouden is het aan te raden om na 2 weken de wenkbrauwen opnieuw op te vullen.Als de extensions een beetje op de haartjes en een beetje op de huid geplakt worden dan blijven ze ongeveer 1,5 week zitten. Wanneer u totaal geen wenkbrauwhaartjes heeft en alles op de huis geplakt wordt, dan houdt het maximaal 1 week.