Terug

Wimpers One by One

Wimperextensions geven de ogen mooie, volle en lange wimpers en een prachtige uitstraling. Mascara is niet meer nodig. De extensions die Balance-You gebruikt zijn zacht, licht en natuurlijk. Je voelt ze niet en ze kunnen tegen water, traanvocht, licht, zon en zee. Ze zijn van hoogwaardig materiaal en geven een prachtig eindresultaat.

Een voor een wordt een extension met een speciale lijm aan uw eigen wimperhaar vastgemaakt. Net zolang totdat u een volledige set extensions hebt. Dit zijn wel 80 extensions per oog. Dit is een tijdrovende klus die wel 3 uur kan duren, maar met een geweldig eindresultaat. Voor speciale gelegenheden is het mogelijk om extensions met een steentje aan te brengen.

Hoe lang de wimpers blijven zitten hangt af van de groeicyclus van uw eigen wimpers. De groeicyclus is ongeveer 3 weken, vervolgens vallen de wimpers uit en worden deze op natuurlijke wijze vernieuwd. Gemiddeld duurt het ongeveer 6 weken voordat alle extensions zijn uitgevallen. Om de perfecte uitstraling te behouden raden wij u aan om iedere 2 tot 3 weken de extensions te laten bijvullen.

Verzorging

- Na het aanbrengen de eerste 24 uur de extensions niet nat maken. Zo kan de lijm goed hechten.
- Mascara is niet meer nodig, maar mag wel. Gebruik dan alleen mascara op waterbasis en op de puntjes.
- Gebruik make-up en remover zonder olie. Olie zorgt ervoor dat de wimper loslaat.
- Voorkom direct stromend water op de extensions.
- Laat de wimpers natuurlijk opdrogen na het douchen.
- Met een mascara borsteltje kunt u de wimpers weer in model brengen.
- Wrijf niet in uw ogen. Uw eigen wimpers kunnen hierdoor eerder uitvallen.
- Pluk niet aan uw extensions

Als u geen extensions meer wilt kunt u deze laten verwijderen. Hiervoor wordt een speciale gel gebruikt die de lijm losweekt. Het is belangrijk dit door een wimperstylist te laten doen, want als u er zelf aan gaat 'plukken' heeft u de kans uw eigen wimperharen af te breken of uit te trekken.

Wimpercoating

U kunt er ook voor kiezen uw wimpers te laten coaten. Dit kunt u doen zonder en met wimperextensions. De coating is zwart en blijft zeker drie weken zitten.

Wimperlift

Wilt u geen extensions, maar wel uw wimpers omhoog. Balance-You kan u ook wimperlifting aanbieden. Hierbij worden uw eigen wimpers met een speciale techniek omhoog gelift.